Bart Van de Wiele

Bart Van de Wiele

Bart startet sin karriere som grafisk designer og spesialiserte seg på print, e-publisering og bilderetusjering. Han er en anerkjent foredragsholder på konferanser i Europa, Australia og USA og har skrevet mange artikler om Adobes print og e-publisering produkter for Creativepro.com, InDesignSecrets.com og InDesign Magazine. Bart begynte i Adobe i 2015 som en Solution Consultant for Adobes medieprodukter som Adobe Creative Cloud, dokument Cloud, Adobe Stock og AEM Mobile (tidligere Adobe DPS).

Photoshop-magi

Seminar med Photoshop tips- og triksteknikker som både er enkle og morsomme. I løpet av dette seminaret vil Bart vise deg noen nye funksjoner, tips, triks og leke med kreative effekter. Noen teknikker vil være mer grunnleggende, mens andre vil være mer egnet for en avansert Photoshopper. Så her er det bare å lene deg tilbake og ta inn.

Photoshop
LES MER

Lag UX Design med tankens hastighet

Adobe Experience Design (XD) er Adobes nyeste program som gir deg en enkel og effektiv måte å lage UX-design. I denne sesjonen vil Bart gå gjennom XD’s funksjoner og vise deg hvordan du lager en interaktiv prototype, live-forhåndsviser arbeidet på mobil og deler det med kolleger og kunder for tilbakemeldinger. Ikke gå glipp av denne muligheten til å bli kjent med Adobes […]

Experience Design
LES MER