Chad Chelius

Chad Chelius

Chad Chelius kommer helt fra Philadelphia, USA, for å bidra på vår Adobe-konferanse. Her en av våre mest populære foredragsholdere. Ellers er Chad forfatter, instruktør og konsulent innen Adobe arbeidsflyt. Chad står bak flere av kursene hos Lynda.com, og det siste av dette er «Creating an InDesign Booklet using XML.» Han er fast foredragsholder på konferansene The InDesign Conference og PePcon.

 

Få mest mulig ut av Styles i InDesign

Ved å utnytte Styles i InDesign kan du gjøre prosessen med å formatere og redigere innhold mye raskere. Styles er også et utmerket verktøy for gjennomført formatering og gir deg god kontroll gjennom hele designprosessen. I tillegg er Styles viktige for andre funksjoner i InDesign. I dette seminaret lærer du grunnfundamentet for Styles, samt mer […]

READ MORE

Sparer tid og jobber raskere med GREP i InDesign

Har du prøvd å gjøre en finne/endre operasjon på tekst i InDesign, men slitt med resultatet? Da er denne økten for deg! GREP tar finne/endre til et helt nytt nivå, ved at du kan legge til intelligente søk. I dette seminaret lærer du teknikken for å finne og endre akkurat det du vil i InDesign.

12. juni
READ MORE