Når eiendomsmegleren vil, men verktøykassen ikke strekker til


Andrea Lysgaard

Designer, Antidiffer

Tirsdag: 10:45 – 11:30

Andrea Lysgaard jobber som designer i AntiDiffer, Hun er Master og Design fra AHO og har også DOGA-merket som årets nykommer.

Andrea  har erfaring innen flere forskjellige designdisipliner, gjennom prosjektene hun har gjort. Hennes kompetanseområder er blant annet industriell design, tjenestedesign, interaksjonsdesign og grafisk design. Dette har gitt henne evne til å ta del i alle faser av den digitale produktutviklingen, og gjør henne rustet til å kunne være detaljorientert, samtidig som hun ser det større bilde.

Andrea tar ansvar for å lage gode løsninger, som inkluderer aktiviteter bak digitale funksjoner og legger til rette for empati for brukerne i de digitale systemene. Hun gjør innsikt og analysearbeid, ide og konsept utvikling, og testing i itererende og implementerende prosesser.

I AntiDiffer brenner for gode strategier, godt design, og først og fremst gode brukeropplevelser. AntiDiffer består av håndplukkede strateger, designere og teknologer.
‍En herlig miks av morgendagens helter og noen av bransjens fremste innen sitt felt. Verdi for oss, handler om våre felles ambisjoner og evnen til å forbedre og utvikle det markedet ønsker og har behov for.