Eirik Norman Hansen

Konferansier

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for nettop din bransje. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag.

Jeg elsker å holde foredrag, og de siste årene har jeg gjort mer og mer av nettopp dette. Mine foredrag er engasjerende, underholdende og lærerike. Mitt mål er at når jeg er ferdig så har du i alle falle 3 nye ting å tenke på og som du vil ønske å gjøre noe med.

Som konferansier eller moderator sørger jeg for å binde det hele sammen på en god måte. Min jobb som konferansier er å løfte frem de som skal levere.