Ken André Ottesen

Multikunstner i landskapet journalistikk, kommunikasjon, humor, satire og sosiale medier, BAdesKen

Tirsdag: 12:30 – 13:15

:

Ken André Ottesen fra BAdesken, han er en veldig morsom avismann og en meget populær foredragsholder. Har en smått utrolig CV i landskapet aviser, kommunikasjon, humor og satire. Ken André er en urban totning som vil løfte ethvert seminar eller kurs til nye høyder.

Ken André har vunnet tresifret antall priser innen journalistikk, blant annet årets forside i Norge tre ganger, og han kurser norske redaktører i etikk.

Ken André er også en sylskarp satiriker og humorist; han er hjernen bak Vredens Gnag og har bidratt som tekstforfatter til en rekke humorshow på scene, radio og TV, som for eksempel Nytt på nytt.

I dag er han kanskje mest kjent som BAdesKen, instagramkontoen med mer enn 260.000 følgere og 10.000.000 ukentlige visninger. Her driver han kjærlig harselas med landets lokalaviser. BAdesKen har resultert i tre bokutgivelser, som så langt har et samlet opplag på 14.000 bøker. I 2019 er han også å se på scenen i Kjempebra Julegalla, et juleshow han gjør sammen med artister fra blant annet sommershowet Urbane Totninger.

Ken André er en multikunstner i landskapet journalistikk, kommunikasjon, humor, satire og sosiale medier. Hans unike kompetanse og sammensatte erfaring gjør han til en svært ettertraktet foredrags- og kursholder.